Proutidekorace.cz - Dekorace z proutí
 Hodnocení
5/5
 Doporučte nás
  • Podělte se o pozitivní zkušenost z naší spolupráce a doporučte nás Vašim známým a přátelům:
QR code

Držák čajové svíčky s klipem stříbrný

Držák čajové svíčky s klipem stříbrný
Držák čajové svíčky s klipem stříbrný
  • Držák čajové svíčky s klipem stříbrný
  • Držák čajové svíčky s klipem stříbrný
  • Držák čajové svíčky s klipem stříbrný
  • Držák čajové svíčky s klipem stříbrný
(obrázky jsou ilustračního charakteru)
Značka
Proutídekorace
7.44 Kč bez DPH
9.- KčCena s DPH
skladem
(recyklační poplatek je započítán v ceně)    
Průměr: 4,5 cm
Výška: 1,5 cm
Celková výška: 3 cm

Charakteristika výrobku: Držák pro čajovou svíčku s klipem na uchycení.
Materiál: Kov.
Barva: Stříbrná.

Držák s klipem na čajovou svíčku pro vánoční atmosféru je elegantní a praktický doplněk, který dodává kouzlo a teplý světelný dotek během vánočních svátků. Tento držák je navržen pro uchycení čajových svíček a může být využíván jako dekorační prvek na vánočním stole, okenním parapetu nebo jiných místech ve vašem domě.

Klíčové vlastnosti:

  1. Vánoční design: Držák s klipem často zdobí vánoční motivy, jako jsou hvězdy, vánoční stromky, nebo jiné symboly vánočního období, přispívající k vánoční atmosféře.

  2. Praktický klip: Držák je vybaven klipem, který pevně uchycuje čajovou svíčku a zajišťuje její bezpečné umístění. Klip umožňuje snadnou manipulaci s svíčkou a zároveň poskytuje bezpečnostní opatření.

  3. Kvalitní materiály: Výrobek je často vyroben z kvalitních materiálů, jako je kov nebo keramika, což zajišťuje stabilitu a odolnost.

  4. Různé tvary a velikosti: Držáky mohou nabízet různé tvary a velikosti, což umožňuje výběr podle osobních preferencí a celkového stylu vánoční výzdoby.

  5. Stolní dekorace: Kromě praktické funkce může být držák s klipem také vynikající stolní dekorací, přidávající do vánočního prostředí elegantní a útulný prvek.

  6. Ideální jako dárek: Tento držák na čajovou svíčku může být skvělým vánočním dárkem pro milovníky příjemného osvětlení a vánoční atmosféry.

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 
Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.